Elismerés

2022.11.17. 10:55

A szociális munkát ismerték el - Ünnepséget rendeztek a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központban

A szociális munka napja alkalmából ünnepséget rendeztek a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központban november 14-én.

Tömböly Ágnes

A központ munkatársait Barasics Katalin intézményvezető-helyettes és Kondora István polgármester köszöntötte.
Kondora István kiemelte, hogy a szociális területen dolgozók rendkívül fontos feladatot látnak el, amiért elismerést és megbecsülést érdemelnek. Megköszönte a lelkiismeretes munkájukat, amit akár az idősgondozás, akár a családsegítés területén végeznek. Az ünnepségen elismerések átadására is sor került.

Sárvár Város Önkormányzata Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetést adományozott Beckerné Szőke Ildikó, a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ idősgondozás vezető gondozónője részére az idősellátásban eltöltött több évtizedes munkája elismeréseként. 
Ugyancsak Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetést vehetett át Hajas Katalin, a család- és gyermekjóléti szolgálat családsegítője a szociális ellátó rendszerben eltöltött több évtizedes munkája elismeréseként.
A díjakat a város nevében Kondora István polgármester nyújtotta át. Az Országgyűlés 2016 decemberében nyilvánította november 12-ét a szociális munka napjává a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások területén dolgozók megbecsülésének kifejezéseként, megfeszített munkájuk elismeréseként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában