A hét ingatlana

2022.11.13. 11:30

És akkor jöjjön egy 115 nm-es polgári lakás Szombathelyról! - fotók

A megyei ingatlanpiacot böngészve (akár csak tájékozódás, nézelődés szempontjából) a klasszikus polgári lakások mindig felkeltik az ember figyelmét. Hiába, a nosztalgia nagy úr… Jöjjön egy kitűnő állapotban lévő, 115 nm-es példány Szombathelyről!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Otthonához kényelmes nagy helyiségeket, nagy ablakokat, klasszikus megjelenést keres? Akkor Önnek ajánlunk Szombathely belvárosában egy 115 m2-es polgári lakást. A lakás egy 6 lakásos társasház első emeletén található. 

Az épület kívülről új szigetelést és szép megjelenést kapott. A 3 szoba hallos lakás generál felújításon esett át. Ennek keretében megújult a bejárati ajtó, a teljes villamos és vízvezeték hálózat. Az új gáz-központi fűtési rendszer kondenzációs kombi kazánnal és lapradiátorokkal lett kialakítva. Minden helyiség új parketta vagy járólap burkolatot kapott. A fürdőszoba és wc külön helyiségben kapott helyet. A fürdő és konyha felszerelvényezése a leendő tulajdonos ízlésére lesz bízva. A lakáshoz tömegközlekedés gyorsan elérhető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában