Weboldal

2022.11.08. 21:03

Honlap készült a helyi értékek és események bemutatására Körmenden

Beszámolót tartott Bebes Árpád, a Körmendi Értéktár Bizottság szakmai tanácsadója az önkormányzat képviselő-testületének Kulturális, Sport és Ifjúsági Ügyek Bizottsága előtt.

Markó Petra

Forrás: Pixabay

A beszámolóból kiderült, hogy az értéktár összetételében nem történt változás, senki nem kérte újabb helyi érték felvételét az elmúlt fél évben, így továbbra is az a harminc tétel szerepel benne, ami korábban. Az újabb értékek listába kerüléséhez egyébként csak egy egyszerű nyomtatvány kitöltése szükséges, javaslatot bárki tehet. Kiderült viszont, hogy elkészültek azok a kisfilmek és a honlap is, ahol a helyi értékeket mutatják be. A weboldal a hungarikumpályázatnak köszönhetően jött létre azzal a céllal, hogy a körmendi helyi értékek ismeretét már online felületen is elérhetővé tegye. Az érdeklődők böngészhetnek az épített környezettel, a kulturális örökséggel, a sporttal és a természeti környezettel kapcsolatos leírások és fotók között, de van egy külön galéria is, ahol a városban történt legfontosabb eseményeket lehet felidézni képek segítségével. A bizottság a beszámolót egyhangúlag négy igennel – tartózkodás és nem szavazat nélkül – fogadta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában