Vacsorával kedveskedtek

2022.12.01. 08:00

A legidősebb nőt és férfit külön köszöntötték Vassurányban

Az önkormányzat szervezésében az időseket köszöntötték a kastélyépületben – vacsorával esttel kedveskedtek a résztvevőknek.

Tóth Kata

Zenére, táncra, beszélgetésre is volt alkalom a jó hangulatú esten

Forrás: VN/Forrai Dániel

A Vassurányban élő 65 év felettieket hívták a hagyományos év végi összejövetelre. Több mint ötvenen érkeztek a kastélyba, hogy elfogyasszák a marhapörköltet, megnézzék, meghallgassák Takács Zoltán színész-énekes, a Győri Nemzeti Színház tagja előadását és a szombathelyi Galaxy RRC táncosainak produkcióját.

 Forrai Dániel polgármester beszédében az idősektől kapott tudást, megbecsülést, szeretetet emelte ki, amit szép kötelességünk nap mint nap viszonozni. A legidősebb jelen lévő nőt – a 89 éves Lakner Sándorné Terus nénit – és férfit – a 80 éves Szerdahelyi Jánost –, valamint a legrégebb óta, 49 éve házasokat – Simon Istvánt és feleségét – külön köszöntötte.

 A vendégek mézet és fejenként 10 ezer forintot kaptak ajándékba. Farkas Károly volt az estzenefelelőse. Mindenki két tombolát kapott belépéskor – a nyereményeket vassurányiak és helyi vállalkozók ajánlották fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában