Jótékonyság

2022.12.14. 19:07

A szeretet ünnepe elé - A nyugdíjasokat köszöntötték Körmenden

Hagyományos karácsony előtti ünnepségét tartotta a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub a Körmendi Kulturális Központtal és a helyi önkormányzattal karöltve szerdán. A rendezvénynek a közelmúltban megújult kulturális központ nagyterme adott otthont.

Markó Petra

Bebes István polgármester köszöntötte az időseket

Forrás: Markó Petra

A megjelenteket Bebes István, Körmend polgármestere köszöntötte, aki hangsúlyozta: bár a szeretet ünnepéig van még idő, az lenne a legjobb, ha az év összes napján, hetében és hónapjában szeretettel közelednénk egymás felé. – Ha béke lenne a földön és az emberek szívében, minden könnyebb lenne, a szeretet járná át életünket – fogalmazott. – Szerettei, családja, barátai körében mindenki érezze át az ünnepek meghitt hangulatát – tette hozzá a városvezető. A folytatásban a helyi szépkorúak az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola Somogyi Béla Tagiskola tanulóinak műsorát nézhették meg. A diákok énekeltek, szavaltak, valamint zenés műsort adott Horváth Csuta Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában