Ünnepekre való tekintettel

2022.12.20. 16:13

Ismét kaphatók az utalványok

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a közelgő ünnepekre való tekintettel ismét készített ajándékutalványt, amely területi jegyvásárlásra beváltható a következő horgászati szezonban.

Vas Népe

Az 5000 forintos címletben megvásárolható utalványok felhasználhatók a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tagegyesületeiben a Szövetség által kiadott területi horgászjegy vásárlására. Az ajándékutalvány egészen 2023. november 30-ig váltható be, ezért nemcsak karácsonyra, hanem egyéb alkalmakra is kiváló ajándéklehetőség. A 2023. évre érvényes ajándékutalványok megvásárolhatók SZÉP-kártyával is a Szövetség Vaskeresztesi Horgászturisztikai Központjában. 

A SZÉP-kártya tulajdonos horgásztársaknak is jó hír, hogy a jövőben nem kell külön bíbelődni a zsebekkel. A SZÉP-kártya új szabályait úgy alakítják át, ahogy a koronavírus idején átmeneti intézkedésként érvényben volt. Vagyis: a jövőben nem lesznek külön szálláshely, vendéglátás, szabadidő zsebek. Ezeknek a céloknak bármelyikére akár a teljes egyenleget el lehet költeni. Tehát akinek van a SZÉP-kártyáján összeg, azt fel tudja használni a jövő évi horgászjegyek vásárlására is. Az ajándékutalványok beszerezhetők a szövetség vaskeresztesi irodájában és a kijelölt egyesületeknél, jegybizományosoknál. Az értékesítési helyekről további információ a 06-94-506-835-ös telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában