Felhívás

2023.01.31. 17:00

A burgenlandi magyar egyesület már a jövő évi tematikus naptárát tervezi - Fotókat várnak

Hagyománnyá vált, hogy minden évben naptárt ad ki  a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület. Az ötödik - 2024-es - naptár tematikája a négy burgenlandi magyar település, Felsőőr, Alsóőr, Őrisziget és Felsőpulya magyar vonatkozású épületeire, építményeire, tárgyi emlékeire, szobraira alapoz - az épületdíszek már a korábbi kalendáriumok tematikájában is felbukkantak.

Polgár Patrícia

Forrás: Burgenlandi Magyar Kultúregyesület

"Fotókat várunk a 2024-es naptárunkhoz" – áll a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület lapunkhoz eljuttatott közleményében. A fotópályázat felhívásából kiderül, hogy az egyesület jövő évi naptárának témája a négy burgenlandi magyar település, Felsőőr, Alsóőr, Őrisziget és Felsőpulya magyar vonatkozású épületei, építményei, tárgyi emlékei, szobrai.

Az egyesület az ábrázolást a fotós látásmódjára bízza, a fotókon megjelenhetnek teljes épületek, építmények vagy azoknak akár egy-egy részlete is. A pályázaton korhatár tekintetében nincs megkötés, gyerekek és felnőttek egyaránt pályázhatnak.

A fotókat eredeti, nyomtatható felbontásban, „jpg” formátumban kérik megküldeni az [email protected] címre február 28-ig. Egy beküldő maximum három digitális képpel pályázhat.

A Kultúregyesület elnöksége által legjobbnak ítélt képek, amelyeket a választ ki, bekerülnek a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület jövő évi naptárába. A szebbnél szebb alkotásokért cserébe az egyesület felajánlja: minden beküldő egy-egy idei naptárt kap ajándékba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában