Sajtótájékoztató

2023.01.12. 09:51

Lázár János Celldömölkön - Itt az első vasi miniszteri bejelentés - fotók

Tömböly Ágnes

Forrás: Ohr Tibor

- Nem ünnepélyes átadás céljából jöttünk ma össze, hanem munkamegbeszélések állnak ma előttünk - hangsúlyozta Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter celldömölki sajtótájékoztatóján. - Azért jöttem, hogy a miniszterelnök úr által újonnan kinevezett Ágh Péter államtitkár kollégám, képviselőtársam választókerületét bejárjuk. Megnézzük, az ottani problémákat átbeszéljük, és lehetőség szerint a minisztérium erőforrásait, az Építésügyi és Közlekedési Minisztérium lehetőségeit ennek a választókerületnek, és ennek a járásnak az érdekében is tudjuk felhasználni a jövőben - tette hozzá.

Forrás: Ohr Tibor

 Kitért arra is, hogy Ágh Péter arról is tájékoztatta, hogy tavaly 4,4 kilométer hosszan felújították a Celldömölköt átszelő főutat, ám a beruházás "jó magyar szokás szerint" a Mol benzinkút és a városhatár közötti 560 méteres szakaszt nem érintette. 

- Most tesztelni fogom, mit ér a miniszterségem; visszamegyek Budapestre, és azt fogom mondani, hogy ezt az 560 méter utat hozzuk rendbe, egészítsük ki ezt a projektet! Az 560 méter út miniszteri hatáskörben való felújítását el fogom rendelni - jelentette be Lázár János. Hamarosan jövünk a további részletekkel.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában