Képviselet

2023.02.27. 15:00

Messze vitték a VulkánSág hírét - Vasiak az Utazás Kiállításon - galéria

Egyedüli vasiként mutatkozott be a VulkánSág a hétvégén megrendezett 45. Utazás Kiállításon a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Kemenesalja képviselői jó élményekkel tértek haza.

Cseh-Egyed Bernadett

-Bemutattuk Kemenesalját Vönöcktől Jánosházáig, Mesteritől Borgátáig. Bemutattuk a térség jegyeit a szőlészetét-borászatától kezdve a vasúti csomóponton át az egyházi- és fürdőturizmusig. Vittünk magunkkal pálinkát Vönöckről és étteremajánlatokat szerte a vidékről - mondta el lapunknak Tulok Gabriella, a Kemenes Vulkán Park igazgatója, aki szólt arról is: az idén a megszokottnál jóval kevesebben képiselték magukat az Utazás Kiállításon, így azonban legalább sokan megtalálták őket, időztek a standjuknál. Sokan mondták: már jártak erre, de még többen, akik ezek után terveznek érkezni. Tulok Gabriella kiemelte: A keleti országrészből például nem biztos, hogy elutaznak idáig, de a Balatonról - akár egynapos kirándulás erejéig - már igen. Ezért is fontos, hogy mindenhol ott legyenek és minél többen megismerjék ajánlataikat.  

A kiállítás nyitónapján szakmai programokkal is várták a résztvevőket, többek között több külföldi utazásszervezővel is egyeztettek, és megállapodtak a további kapcsolattartásban - fűzte hozzá a Kemenes Vulkán Park igazgatója. 

-Szeretnénk jobban a köztudatba kerülni. Célunk, hogy Kemenesaljára is úgy tekintsenek, mint turisztikai térségre. A pandémia után ezért dolgozunk, ez a legfontosabb feladatunk - hangsúlyozta Lóránt Gábor, a Celldömölki Fürdő igazgatója, a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület elnöke, aki szintén úgy nyilatkozott: eredményes kiállítás volt sok látogatóval és még több jó élménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában