Idősügyi Tanács

2023.03.22. 17:09

Egyeztettek, folytatódhat az Aktív Időskor Program

Szerdán tartotta soron következő ülését a város Idősügyi Tanácsa. A téma az Aktív Időskor program ez évi rendezvényei voltak, a tervezetet egyhangúlag fogadták el a jelenlévők. 

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Cseh Gábor

Februárban beszámoltunk róla, összesen 1096 szombathelyi nyugdíjas nézhette/nézheti meg ingyenesen Joe DiPietro, Jimmy Roberts: Ájlávjú című előadását négy alkalommal az Aktív Időskor Szombathelyen programsorozatban, amelynek ötletét még 2013 novemberében fogadta el a közgyűlés. – Ez egy népszerű program, a jó kezdeményezéseket folytatni kell – fogalmazott dr. László Győző a szerdai tanácskozáson.  

A programtervezetet egyhangúlag fogadta el az Idősügyi Tanács. E szerint három alkalommal összesen több mint ezren nézhetik meg a Beugró a paradicsomba című filmet áprilisban a Savaria Moziban. Júniusban várhatóan Veszprémbe, Európa Kulturális Fővárosába kirándulhatnak az idősek, és még ugyanebben a hónapban a Hot Jazz Band koncertre is ellátogathatnak az érdeklődők.  Szeptemberre a Savaria Szimfonikus Zenekar koncertjére hívják a szombathelyi időseket, akik októberben pedig a TeTT Megtört progresszió című kiállítást nézhetik meg a Szombathelyi Képtárban. Az év utolsó hónapjának kínálata pedig: színházi előadás és bécsi kirándulás az advent jegyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában