Versenysorozat

2023.03.19. 12:00

Idén is kerestetik a Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza

Immáron 14. alkalommal hirdeti meg a „Vasi Vizek legjobb Sporthorgásza” versenysorozatot a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége. A hagyományok szerint hobbi és versenyző kategóriában mérhetik össze tudásukat a pecások.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: VN

Folytatódik a partneri kapcsolat a TackleBait Horgászbolt és állateledel kereskedéssel, valamint a Garbolino Nagykereskedelemmel, ennek köszönhetően a versenyeken helyezést elérő horgászok értékes vásárlási utalványokban, ajándékokban is részesülnek az emléktárgyak mellett – jelentette be Puskás Norbert, a vasi szövetség ügyvezető elnöke. Hozzátette: az utánpótlás-és ifjúsági, valamint fogyatékkal élő horgászoknak szóló programjaik kiemelt támogatója idén is a Decathlon Szombathelyi Sportáruház lesz.

A profi horgászok országos finomszerelékes előírások szerint versenyezhetnek, míg a hobbi horgászokra megengedőbb szabályok vonatkoznak. A hobbi kategória célja, hogy minél több horgásztárs próbálja ki a versenyzést barátságos keretek között. Náluk úszós és fenekes módszer egyaránt megengedett, míg a versenyzőknél kizárólag úszós módszerrel lehet horgászni. Változás: a felnőtt versenyek nevezési díjhoz kötöttek lettek az idei évtől, a részletes versenykiírások elérhetőek a szövetség honlapján a www.vasivizeken.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában