Helyi közélet

2023.03.21. 09:00

Kemenesaljai kitüntetettek

A nemzeti ünnep alkalmából az idén is elismerte a kiemelkedő teljesítményeket a Vas Vármegyei Közgyűlés. Íme a celldömölki, kemenesaljai díjazottak.

VN

Vas Vármegye Turizmusáért Díj kitüntetésben részesült Patyi Gábor, a Mesteri Gyógyfürdő vezetője. Vas Vármegye Szolgálatáért Kulturális Tagozata elismerésben részesült Nagy Péter István rendező, színész, fizikai színházi rendező, a budapesti Radnóti Színház rendezője, a szombathelyi Weöres Sándor Színház művészeti tanácsának tagja, a budapesti Színház és Filmművészeti Egyetem oktatója, a celldömölki Soltis Lajos Színház művészeti vezetője, Vas Vármegye Szolgálatáért Közigazgatási Tagozata elismerésben részesült az ünnepi közgyűlésen Bagicsné Sebestyén Zsuzsanna, a Vas Vármegyei Kormányhivatal Celldömölki Járási Hivatal nyugalmazott hivatalvezető-helyettese, Vas Vármegye Közgyűlése Elnökének Emlékérme elismerésben részesült Fazekas Péter, a Celldömölki VSE asztalitenisz-csapatának játékosa. A Vas Vármegye Fiatal Vállalkozója Díjat kapta meg Kovács Miklós, a Sághegy Kft. ügyvezető igazgatója, aki az ünnepségen nem tudott jelen lenni, a díjat később veszi át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában