Fogadóórák

2023.03.02. 10:37

Lakossági fórumsorozatot indítottak Sárváron

Lakossági fórumok és fogadóórák váltják majd egymást Sárvár különböző városrészeiben az idei esztendőben. Ezek célja, hogy a városvezetés és a városrészek lakossága közösen gondolkodhasson a megoldandó problémákon.

Polgár Patrícia

Varga Károly, Kondora István és Dr. Máhr Tivadar válaszol Rábasömjénben a lakossági kérdésekre.

Fotó: vaol.hu

A járványhelyzet elmúltával lakossági fórumokat, fogadóórákat tart az önkormányzat. Hasonlóra az elmúlt három évben nem volt lehetőség Sárváron – tudtuk meg Kondora Istvántól, Sárvár polgármesterétől. Az első fórumot Rábasömjénben tartották meg február 23-án, a kultúrházban. Ma, március 2-án Lánkapusztán, a volt orvosi rendelőben tart fogadóórát Dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere és Varga Jenő, a 8. számú választókerület képviselője 16-17 óráig. A következő alkalom a Hegyközségben, március 16-án, csütörtökön 16-17 óra között, a Kávé süti puszi kávézóban lesz, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester és Varga Jenő önkormányzati képviselő tart fogadóórát. Március 21-én, kedden 17 órakor Sáriban, a volt Sári iskolában lakossági fórumra várják a városrész lakóit. A házigazda Varga Károly önkormányzati képviselő lesz, de tiszteletét teszi a fórumon Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is.

- Én olyan típusú ember vagyok, aki nem szeret ígérni, hanem meghallgatom, megfontolom a problémákat. A lakosság észrevételeit felírjuk és elkezdünk dolgozni a megoldásokon – fogalmazta meg a polgármester. Hozzátette, a fórumokon családias hangulatra számít, hasonlóan ahhoz, mint amikor a régen látott rokonok újra találkoznak.

- Közösségeink sikere a találkozásokon múlik, így ezeket különösen fontosnak gondolom. A lakossági fórumok nagyobb körben valósulnak meg, többen összejövünk, átbeszéljük a városrész apró-cseprő dolgait. A fogadóórák a személyesebb problémák megoldására kínálnak lehetőséget. Ezekhez a legjobb szándékkal és jóindulattal állunk. Remélem, hogy erre lesz fogadókészség és a város polgárai úgy érzékelik majd, hogy a képviselők megközelíthetőek – vélekedik Dr. Máhr Tivadar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában