Elismerés

2023.03.17. 15:00

Szavazott a szerkesztőség: Tóth Judit újságíró a Vas Népe idei nívódíjasa

vaol.hu

Forrás: Cseh Gábor

Szavazott a szerkesztőség: Tóth Judit újságíró a Vas Népe idei nívódíjasa.

A 90-es évek elején született meg a hagyomány: minden évben titkos szavazással dől el, hogy a szerkesztőség munkatársai közül ki kapja meg március 15-e, a nemzeti ünnep – egyúttal a sajtónap alkalmából a Vas Népe nívódíját. Az idén Tóth Judit újságíró érdemelte ki az elismerést, az oklevelet pénteken, a szerkesztőségben megrendezett ünnepségen vette át Pásztor Zoltán mb. főszerkesztőtől, aki a gratuláció mellett hangsúlyozta: különösen fontos ez a díj, hiszen a kollégák megbecsülését jelzi.

© Cseh Gábor
Forrás: Cseh Gábor

Az idén lesz két éve, hogy Tóth Judit a Vas Népe munkatársaként dolgozik, de a szakmai kapcsolat idestova két évtizede kezdődött. Gyorsan kiderült: Judit munkabírása, pontossága, tájékozottsága, nyitottsága, kíváncsisága, sokrétű felkészültsége, témaérzékenysége vérbeli napilapos  újságíróra vall.

Közélet, kultúra, sport; tudósítás, riport, portré – bármelyik legyen,  írásainak sodrása, vonzása, zamata, felismerők, saját hangja van. Mindig jó olvasni.  Emlékezni lehet rá. Meglát mindent és mindenkit, ami és aki a környezetében – mindenekelőtt Körmenden és környékén, Szentgotthárdon, az Őrségben – érdekes, izgalmas, fontos és értéket képvisel.  És viszont: amit/akit ő meglát, biztos, hogy azonnal érdekessé, izgalmassá, értékessé válik.

A Vas Népe nívódíjasa tehát 2023-ban – az elmúlt év teljesítménye alapján – Tóth Judit újságíró. Gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában