Kereszténydemokrata est

2023.03.16. 19:50

Telt ház fogadta Navracsics Tibort Szombathelyen

Cseh-Egyed Bernadett

Lovass Tibor (jobbra) többek között az Európai Uniós támogatások körüli vitákról és a KDNP frakció jelenéről és jövőjéről kérdezte a területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős minisztert.

Fotó: Cseh Gábor

Dr. Navracsics Tibor volt a Kereszténydemokrata est vendége a Martineum Felnőttképző Akadémián csütörtökön. Lovass Tibor többek között az Európai Uniós támogatások körüli vitákról és a KDNP frakció jelenéről és jövőjéről kérdezte a területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős minisztert. Harangozó Bertalan, a KDNP vasi elnöke köszöntőjében kiemelte: a program célja, hogy fórumot teremtsen a kereszténydemokrata eszmének - a mai világban erre különösen nagy szükség van. A közösségerősítés fontosságát emelte ki Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke és Dr. Császár Zoltán, a ProCivitate Dei Egyesület elnöke is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában