A hét ingatlana

2023.04.09. 11:30

Ahol nem lesz szuvas fog: fogorvosi rendelővel együtt eladó egy családi ház Bő településén - fotók

A 850 milliós ajánlat többek között egy háromszintes családi házat és egy alagsori fogorvosi rendelőt is magában foglal. A helyi ingatlan kínálatban ritkaságnak számító kombináció önmagában izgalmas. Hát még a ragyogó fotók! Irány Bő település!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálunk Bő településen egy háromszintes családi házat, fogorvosi rendelővel az alagsori szinten. Az elegáns lakóvilla tágas közösségi helyiségekkel, 3 garázzsal, melléképülettel, úszómedencével kitünő választás lehet nagyobb családnak, több generációnak. A villa majdnem minden helyiségében egyedi tervezésű, méretre készült antikolt tölgy bútorok találhatók. A földszinten van egy tágas konyha-étkező, egy 50m2-es nappali, dolgozószoba, fürdőszobák, innen egy impozáns, ívelt lépcső vezet az emeletre. Az emeleten 4 napfényes hálószobát, 3 fürdőszobát, közösségi helyiségeket, erkélyeket találunk. 

A konyhapult, a rendelői bútorok egyedi, hézagmentes corian munkalapokkal burkoltak. A bejárati ajtók, beltéri ajtók mind antikolt tölgy tömörfából készültek. Az ablakokban a hőszigetelt üvegek cseréje 2016-ban megtörtént. 3279 nm2-es saroktelken áll, a hasznos alapterület: 618 nm2. Az épület hőszigetelt téglából, hőszigetelt vakolattal burkolva készült. Burkolatok: a hálószobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben (összesen 410 nm2-en) görög márvány burkolat, küszöb nélkül. Az oldalfalakon, mennyezeten mindenütt japán textil tapéta van. Az elektromos hálózatot villámvédelmi túlfeszültség elleni rendszer védi. Az elektromos csatlakozás 3 x 220V, 25A.

A fogorvosi rendelő és egyéb nyalánkságok

Az alagsori fogorvosi rendelőt külön almérő védi. Külső- belső kamerás védelem, digitalizált rendszerrel, távoli eléréssel. Az ingatlannak központi vízlágyító berendezése van, minden gép, minden vizesblokk lágy vizet kap. Fűtés: központi kazánház, 2db 45kW-os kondenzációs BOSCH gázkazán, 12m2-es napkollektoros hálózat rásegítésével, VIESSMANN szabályozó rendszerrel. Egyedileg szabályozható a padlófűtés a ház helyiségeiben, az épület fűtése így gazdaságosan irányítható. A melléképületekben és garázsokban radiátoros fűtés van. A 2 teremgarázshoz a lejárat fagyveszély ellen elektromos fűtőszálakkal védett. A napkollektor által termelt hő az úszómedence vizét is melegíti. 

Csatlakozópont van kiépítve napelemes rendszerhez. Az egész telek parkosított, van sziklakert, halastó, gyümölcsfák, épített grill, mellette kerti pavilon 8 ülőhellyel, központi asztallal, állítható tűzmagassággal, gránit fedlapokkal. Az udvari épület magába foglal egy 3m-es belmagasságú tágas garázst, nyári konyhát billiárd teremmel, kamrát, zuhanyzót, mellékhelyiséget, csillagvizsgálót. A ház mellett 6x10 méteres medence van, rejtett elvezetésű feszített víztükörrel, hozzátartozó gépészettel, csúszásmentes gránit fedlappal és kerettel, kültéri zuhanyzóval. A ház lábazata és a kerítés süttői márványból készült, kovácsoltvas kerítéssel és kovácsoltvas elektromos kapukkal, olasz elektronikával. [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában