Érdekes események

2023.04.17. 21:01

Kétszer villant a sárga lap a megyei I.-es meccsen - hiába!

Érdekes eseményeknek lehettek szemtanúi a Körmend-Sárvár megyei I.-es focimeccs nézői: egy sárvári futballista két sárga lappal is a pályán maradhatott.

Vas Népe

Illusztráció!

Forrás: MW/archív

A megyei I.-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Körmendi FC-Vasi Sekolo Kft a Sárvár FC-t látta vendégül. A felek kiélezett, jó meccset játszottak: 2-2-es döntetlennel ért véget a csata. Az MLSZ adatbankon található jegyzőkönyv szerint öt sárga lapot is kiosztott Fuhrmann József játékvezető - valójában hatot. Történt ugyanis, hogy a mérkőzés 64. percében a sárváriak futballistája Németh Ádám "sportszerűtlen magatartás" miatt sárga lapot kapott, majd a 92. percben "ígéretes támadás megakadályozásáért" ismét villant a sárga - azonban a játékos folytatta a meccset. Néhány perc múlva pedig a játékvezető lefújta a mérkőzést. Az öltözőben, ráeszmélve figyelmetlenségére, mind a hazai, mind a vendég klub vezetőinek jelezte, hogy Németh Ádám természetesen két sárga lapot kapott. A játékvezető hibája természetesen nem befolyásolta a végeredményt, és figyelemre méltó az is, hogy sportszerűen elismerte a tévedését - nem biztos, hogy minden bíró hasonlóan cselekedett volna... A fegyelmi bizottság pedig vélhetően teszi majd a dolgát, és eltiltja Németh Ádámot - aki szintén "nem vette észre", hogy két sárgát kapott a meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában