30 éves jubileum

2023.04.07. 11:21

Nagy ünnepségre készül a Rotary Club Szombathely Egyesület - Átadják a Kiss Sándor díjat

A Rotary Club szombathelyi szervezete április 14-én, pénteken 18 órakor a Bartók Teremben tartja újraalapításának 30 éves ünnepségét, melyen átadják a művészeket támogató Kiss Sándor díjat.

Tóth Kata

Forrás: VN-archív

Fotó: © Unger Tamás

Nagy ünnepségre készül a Rotary Club Szombathely Egyesület, amely hagyományosan tavasszal adja át alapító elnökükről, Kiss Sándor szobrászművészről elnevezett művészeti díját. Az idén a díjátadó gála egybe esik a klub alapításának 30. évfordulójával, amit a Rotary berkeken belül “Charter” ünnepségnek neveznek.

A Kiss Sándor díjat minden évben egy fiatal helyi művésznek ítéli oda a kuratórium, az idén Horváth Dániel “Dudu” kapja meg, aki a gálán koncertet is ad zenekarával, a Kellene Kis Kert formációval. A 30 éves Charter megünneplésére a másik műsort Roby Lakatos hegedűvirtuóz és zenekara biztosítja, akik a Savaria Szimfonikus Zenekarral kiegészülve lépnek fel egy nagyszabású koncerten. A koncertek után jótékonysági vacsorát rendeznek. A koncertjegyekből befolyt összeget – a klub szabályzata szerint – teljes mértékben jótékonyságra fordítják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában