Vas Népe információ

2023.05.12. 18:20

Atrocitások egy szombathelyi iskolában: új fordulat az ügyben

Fordulatot értek a szülők abban a szombathelyi iskolában, ahol diáktársait a folyamatos atrocitásokkal félelemben tartotta az egyik alsó tagozatos diák - értesült lapunk.

Tömböly Ágnes

Fellégezhetnek a tanulók és szüleik, miután információink szerint cikkünk megjelenése után fordulat történt ügyükben. Mint arról korábban beszámoltunk, az egyik szombathelyi általános iskolában rendszeressé váltak a gyerekcsínyeken túlmutató atrocitások. A szülők elmondása szerint egy alsó tagozatos fiú tartotta osztálytársait félelemben, több példát is említettek. Egy alkalommal a diák életlen késsel támadt egyik osztálytársára, az uszodában víz alá húzott többeket, idős hölgyek előtt pedig letolta a nadrágját és úgy mutogatta magát. Ezek voltak talán a legmegdöbbentőbb esetek, azonban számos iskolai feljegyzés készült az elmúlt hónapokban, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint pedig két rendőrségi feljelentés is született.

Úgy tűnik, múlt héten felgyorsultak az érintett szombathelyi általános iskolában az események. Értesüléseink szerint a gyerekek kálváriája véget ért, a héten már nem járt az iskolába az egyébként hányattatott sorsú fiú. Információink szerint szülői kezdeményezésre egy másik, speciális oktatást is nyújtó vasi intézményben folytathatja tanulmányait.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában