Virágeső

2023.05.05. 19:05

Búcsú az iskolától: elballagtak Vas vármegye végzős diákjai - fotógalériák, videók

Bejártunk több Vas vármegyei középiskolát is a tanév egyik legnagyobb ünnepén. Elbúcsúztak iskoláiktól a végzős tanulók.

vaol.hu

Forrás: Cseh Gábor

VMSZC Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium

Idén nyolc osztály 142 tanulója búcsúzott. Átadták az Antal Ramóna-emlékgyűrűt és -díjat is, sőt még különdíjakat is osztottak.

Rázsó Imre Technikum

Négy osztály diákjai – leendő asztalosok, kereskedelmi értékesítők, mezőgazdasági gépészek és érettségi előtt állók – sorakoztak fel a körmendi Rázsó Imre Technikum udvarán, hogy elbúcsúzzanak iskolájuktól.


Kanizsai Dorottya Gimnázium

VMSZC Sárvári Tinódi Gimnázium

 

Körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium

A ballagási ünnepségen Laczó Tamás, a gimnázium igazgatója szólt az egybegyűltekhez: - Közhelyesen azt állítjuk, hogy a világunk rengeteget változott, elembertelenedik, eltávolodunk egymástól. A most ballagó fiatalokban mégis az ilyenkor természetes, örök ballagási érzelmeket vélem felfedezni. Kreatív, rámenős, aktív, egyben figyelmes, empatikus, egymást segítő, őszinte közösség köszön el az alma matertől. 

 

VMSZC Puskás Tivadar Szakképző Iskola és Kollégium

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában