Helyi közélet

2023.05.30. 19:34

Módosítják a költségvetési rendeletet Körmenden

Ülést tart szerdán a város képviselő-testülete, napirenden lesz egyebek mellett a Körmendi Rendőrkapitányság múlt évet értékelő beszámolója, valamint Körmend 2022-es gazdálkodása is.

Tóth Judit

Elsőként Bebes István polgármester ad tájékoztatást a két ülés közötti munkájáról, majd nyílt ülésen tárgyalják a képviselők a Körmendi Rendőrkapitányság, a szociális szolgáltató és információs központ, a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár, a Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde, valamint az alapítványok beszámolóját, de szó lesz a város 2022-es gazdálkodásáról is. 

Napirendre kerül a 2023. évi költségvetési rendelet módosítása, a belső ellenőrzési jelentés, emellett tagi kölcsönről is döntenek a képviselők. Az ülésen szó lesz a város helyi építési szabályzatának módosításáról és a mozifelújításról, de szavaznak a képviselők A Nemzeti értékek és hungarikumok népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatása című pályázati felhívással kapcsolatban is. Zárt ülésen Vas vármegyei díszpolgári címre tesz javaslatot a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában