Fejlesztés

2023.05.05. 16:46

Szilárd burkolatot kapott az út - Mintegy 30,6 millió forintból újult meg a madárvártához vezető út Tömördön

Mintegy 30,6 millió forintból újult meg a madárvártához vezető út a Magyar falu programban. Ezzel jelentősen javultak a környék közlekedési körülményei.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Ohr Tibor

- Húsz éve vártunk erre a fejlesztésre. Többször pályáztunk, most végre sikerült - mondta Kollárits Gábor polgármester, aki emlékeztetett: a forráshoz és a madárvártához vezető út korábban ki volt téve az időjárás viszontagságainak, és hol poros, hol sáros volt. A kormányzati támogatásnak köszönhetően most szilárd burkolatot kapott, ez az autós és a gyalogos közlekedést is nagyban megkönnyíti.  

A Kormány Magyar falu programja révén számos lépést tehetett előre Tömörd: jutott támogatás a rendelőre, kisboltra, templomra, érkezett forrás út- és járdafelújításra. Mindezek bizonyítják, az ország vezetésének fontosak a kistelepülések. Bízunk abban, hogy mielőbb béke lesz, ami megteremti a további fejlődés alapját - fogalmazott Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában