Huszonöt év krónikája

2023.05.24. 19:55

V. Németh Zsolt - Negyedszázada a választókerület szolgálatában - fotók

Huszonöt év krónikája címmel tartott polgári estet Körmenden V. Németh Zsolt, Vas vármegye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője, aki éppen negyedszázada van a körzet szolgálatában.

Tóth Judit

Kevy Albert kabinetfőnök köszöntötte a megjelenteket V. Németh Zsolt új képviselői irodájában Körmenden, a Rákóczi utca 34/2. szám alatt, majd az országgyűlési képviselő vette át a szót felidézve 1998 óta tartó munkája főbb állomásait. - Először is köszönetet mondok, hiszen nincs a teremben olyan személy, akinek ne köszönhetnék valamit – kezdett bele a képviselő, majd képeket villantott fel az elmúlt huszonöt esztendőből, amelyeket érdekes, humorral fűszerezett személyes történetekkel kommentált. Előkerült egy 1998-as, házilag gyártott választási anyag, amely azt idézte, amikor az MDF és a Fidesz közös jelöltjeként indult az országgyűlési választásokon. 

- Az MDF alapító tagja, az egykori honvédelmi miniszter, Für Lajos nagy hatással volt rám, kitűnő szónokot tisztelhettünk benne – tette hozzá, majd arról beszélt: az egyik legintenzívebb időszak volt az életében, amikor a Vidékfejlesztési Minisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkáraként dolgozott 2010-től. Vas vármegye 3-as számú választókerületének több települése is szerepelt a vetített diákon különféle ünnepi alkalmakkor, de a jelenlévők több országos esemény résztvevőjeként, szónokaként is láthatták a képviselőt a fotókon, aki immár negyedszázada szolgálja a körzetét, jelenleg nemcsak országgyűlési képviselőként, hanem 2022-től a magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztosként és ettől az évtől az Energiaügyi Minisztérium víziközmű-ágazatért felelős államtitkáraként is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában