Rendhagyó volt az ötlet, de sikeres

2023.06.28. 07:30

Pazar divatshow kifutójává változott a hivatali folyosó Szentgotthárdon

Az idei Szentgotthárdi Nyári Esték kiemelt programjaként szervezték meg a nyár legcsajosabb buliját Egy este a vörös szőnyegen címmel. Csodálatos ruhákat mutattak be a modellek, akik egytől egyig helyi hölgyek voltak.

Tóth Judit

Erre az estére közönség és modell is megtapasztalhatta a csillogó külsőségeket

Fotó: Szendi Péter

Rendhagyó, de igazán remek helyszíne volt a programnak: a divatbemutatót a polgármesteri hivatal folyosóján tartották meg, ilyenre korábban nem volt példa. A szervezést a Pannon Kapu Kulturális Egyesület vállalta, de különösen Hrabovszky-Orth Katinka egyesületi elnök és Huszár Vanda dolgozott sokat a megvalósításon. Közel kétszáz ruhát mutattak be az est folyamán, köztük koktél- és estélyi ruhákat, baba-mama kollekciókat, designer ruhákat és esküvői kollekciókat. 

A modellek szinte kivétel nélkül mind helyiek vagy Szentgotthárdhoz valamilyen módon kötődő személyek voltak, akik örömmel vették fel a ruhakölteményeket, hogy aztán végigvonulhassanak a vörös szőnyegen. A legfiatalabb modell óvodás, a legidősebb nyugdíjaskorú volt. Kísérőprogramokat is szerveztek: nagy népszerűségnek örvendett a hatástalanított fegyverek kiállítása a hivatal földszintjén, emellett ékszer-, parfüm- és festménybemutatóval is készültek a szervezők. Az exkluzív autómustrát az érkező vihar és az eső meghiúsította, de egy ritkaságnak számító oldtimer Jaguarban azért gyönyörködhettek a látogatók.

 – Első alkalommal szerveztük meg a divatshow-t, bízunk benne, hogy nem utoljára. Igyekeztünk minden részletre odafigyelni, a fényekre, a zenére, a kiegészítőkre és az összhatásra. Nem titkolt szándék volt, hogy megszólítsuk a szentgotthárdiakat. A hölgyek – legyen szó bármelyik korosztályról – örömmel vállalkoztak a szebbnél szebb ruhák bemutatására, merthogy ki ne szeretne legalább egy este erejéig rivaldafénybe kerülni. Azt külön pozitívumként értékeljük, hogy megtelt a hivatal folyosója nézőkkel, a szentgotthárdiak mellett a környező településekről is voltak érdeklődők – tudtuk meg a két fő szervezőtől, Hrabovszky-Orth Katinkától és Huszár Vandától, akik maguk is aktív szereplői voltak a nyáresti divatbemutatónak. Az éjszakába nyúló programon DJ-k és színes koktélok gondoskodtak a jó hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában