vaol.hu podcast

2023.06.24. 07:00

Pődör Zoltán: A Student Comfort-tól az SZKKA-ig – hallgassa meg!

A Szombathelyi Polgári Esték vendége volt Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető igazgatója.

vaol.hu

A kérdező Németh Krisztián, a Haladás futsal csapatának egykori kapusa volt, Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető igazgatója

Fotó: Unger Tamás

Májusban ünnepelte fennállásának 15. évfordulójátaz SZKKA – a megalakulás körülményeiről beszélt, sőt még messzebbről indított Pődör Zoltán. A 2000-es évek elején vállalkozóként óvodai és iskolai készségfejlesztő és sporteszközökkel foglalkozott. Az ikervári iskola testnevelőtanára, Horváth János vitt neki egy szivacskézilabdát – ő pedig vállalta, hogy legyártja. Így került kapcsolatba a kézilabda-szövetség vezetőivel. A szivacskézilabda-program népszerű lett: 2003-ban 23 csapattal indult a bajnokság, a rendszerben most 1500 csapat vesz részt. Az első időkben gyártó-forgalmazóként, később szponzorként voltak jelen a szövetség – a gyermekbajnokság – életében. Az SZKKA elődje a Student Comfort Kézilabda Utánpótlás Központ volt – berobbantak az utánpótlás-nevelésbe, jöttek az eredmények, bővült a rendszer, tovább kellett gondolniuk a történetet, idézte fel Pődör Zoltán.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában