A hét ingatlana

2023.07.09. 11:07

10 szobás ház nagycsaládosoknak, vagy 4 lakásos ház bérbeadóknak Szombathelyről - fotók

A szombathelyi ingatlanok közt fedeztük fel ezt házat, amely akár négy is lehet, de ha valakinek igen nagy a családja, akkor sem kell kétségbe esnie, mert itt mindenki elfér. Van fedett medence, jakuzzi és szauna is, így mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást. Lusták figyelmébe: füvet nem kell nyírni!

ingatlanbazar.hu

Szombathely Kámon városrészén megvételre kínálok egy 10 szobás, 3 szintes, exkluzív minőségben megépített családi házat, mely 3 féle fűtéssel rendelkezik (gáz fűtés radiátor hőleadókkal, pellet fűtés, valamint wifis villany fűtés), összesen 4 lakást foglal magában külön-külön bejáratokkal, kamerával, riasztóval felszerelt. Arany tölgy színű műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel. A ház klímával felszerelt, a nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A házhoz dupla beállásos garázs tartozik elektromos garázs kapuval és elektromos kertkapuval ellátva.

A ház alsó szintjén hatalmas fedett medence található (mely fűthető), jakuzzi és szauna egésziti ki a wellnes részleget. Az udvar műfűvel ellátott. A házban 3x80 amperes villanyhálózat van. 3 különálló lakás külön megközelítéssel, terasszal kiadható, ezek különböző nagyságúak, biztos bevétel lehet a tulajdonosnak. A ház elosztásából és fekvéséből adódóan akár vendéglátás céljára is alkalmas, érdemes megnézni.

További házak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában