Köszöntő

2023.07.10. 19:33

A városházán fogadta Básthy Béla az olimpiai kvótával hazatérő Hámori Lucát

vaol.hu

Forrás: Facebook/Hajrá Kőszeg

A városházán fogadta Básthy Béla, Kőszeg polgármestere a lengyelországi Európa Játékokról olimpiai kvótával hazatérő Hámori Lucát. Az ökölvívót a találkozóra elkísérte Varsányi Áron a Fitt-Box Club Kőszeg és Bük edzője, és a sportág Életműdíjjal kitüntetett kőszegi újraalapítója Nemes Emil is. 

Luca a megérdemelt pihenés heteit, napjait tölthetné, ha nem érkeznének folyamatosan az interjú kérelmek a TV és rádió illetve újság szerkesztőségektől. A pihenés után hamar újra kezdődik a munka, de Luca a következő versenyeken már felszabadultabban boxolhat, hiszen már zsebében van a kvalifikáció a Paris 2024 Olimpiára, és minden erejével az aktuális mérkőzésre és az olimpiai felkészülésre koncentrálhat - írja a Hajrá Kőszeg közösségi oldal.

A polgármester ígéretét tett arra, hogy Kőszeg város 2024. évi költségvetéséből hozzájárulást kér majd a képviselőktől Luca olimpiai felkészülésének támogatására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában