A Mi Hősünk

2023.07.30. 10:18

Az agyi értágulatos vasi kislánynak új terápiára van kilátása

Gréta, a Mi Hősünk jótékonysági licitcsoportban jelent meg pár órája az édesapa, Geosits Norbert köszönetkifejező posztja, amelyben összefoglalja az elmúlt év történéseit.

Merklin Tímea

Kálváriát jár egy szülőpár kislányuk ritka betegségének kezeltetésével. Mint azt 2019-ben megírtuk, több lufiszerű agyi értágulata van Geosits Grétának, melyek közül azóta kettőt megműtöttek, de a többi is operációra vár. Elsősorban Magyarországon keresnek megoldást, de külföldre is elmennének. 20220927 Szombathely Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Geosits-Obersinner Klotild, Geosits Gréta, Geosits Norbert

Fotó: Cseh Gábor

A Pornóapátiban élő kislányról, Gréta ritka betegségéről - több lufiszerű agyi értágulata van -, annak kezeltetéséről, műtéteiről már többször írtunk.  

Geosits Norbert köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki segítő kezet nyújtott Grétának. Felidézi: az első jótékonysági rendezvényt, Szentpéterfán szervezték a kislány gyógyulása érdekében - ez nagy lökést adott -, hálásak a Brandnyúlnak és a szervezőknek. 

Az édesapa leírja, hogy azóta sok minden történt és egyre közelebb kerülnek ahhoz, ami elérhetetlennek tűnt. Az elmúlt időszakban több vizsgálaton voltak Budapesten Grétával, bizakodásra ad okot az ott elhangzott újabb terápiás lehetőség. 

Köszöni az eddigi jótékonysági rendezvényeket, az utalásokat az alapítvány számlájára és a gyűjtéseket, a felajánlásokat, a licitálásokat, ami többször versenyszerűen ért véget.  

A licitálás most nyári szünetet tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában