Pásztorok

2023.07.19. 18:14

Gólyahét: segítőket várnak

Az ELTE hallgatói önkormányzatának szombathelyi tagjai már a Gólyahét előkészületein dolgoznak. Várják azok jelentkezését, akik részt vennének a rendezvénysorozat lebonyolításában - olvasható az egyetem közösségi oldalán.

Vaol.hu

Forrás: SEK-archív/Kleinhappel Miklós

Idén az ELTE Savaria Egyetemi Központ Gólyahetét augusztus 28. és szeptember 1. között rendezik és számos programot kínál az elsőéveseknek a tájékoztató előadásoktól, a különféle játékos megmérettetéseken át a bulikig. 

 A szervezők keresik azokat a már rutinos egyetemistákat, akik szeretnének a Gólyahét részesei lenni akár pásztorként, akár segítőként. A pásztorok felsőbb éves, tapasztalt hallgatók, akik a rendezvény ideje alatt vezetik a gólyák alkotta csapatokat, megkönnyítve a beilleszkedésüket és eligazodásukat az egyetemi életben. A segítők pedig támogatják az események lebonyolítását, hozzájárulva ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Mindkét esetben online űrlapot kell kitölteni, azok többek között megtalálható a posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában