Pályázat

2023.07.03. 14:03

Régi-új kisbusz a foci klubnál Vönöckön

Kilencszemélyes kisbusz beszerzésére nyert támogatást a Kemenesalja FC a Magyar falu programban. A jármű hivatalos átadóját szombaton tartották, a Kemenesalja Öregfiúk-Kemenesalja FC összecsapást követően

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Ohr Tibor

Mintegy 20-30 14 év feletti tagja van a Kemenesalja FC-nek. Az utánpótlás korosztály mostanáig külön személyautókkal jutott el a meccsekre, edzésekre. Az új kisbusznak köszönhetően ezentúl jóval kényelmesebbé, egyszerűbbé válik a folyamat - már csak azért is, mert van olyan jogosítvánnyal rendelkező focista, aki egyben a sofőrködést is vállalta. Kiss Krisztián klubelnök lapunknak elmondta: mint civil szervezet pályázhattak a Magyar falu programban használt gépjármű beszerzésére. A második körben ötmillió forintot nyertek erre a célra és egy kilencszemélyes kisbuszt vásároltak belőle. Hozzátette: nagy köszönet illeti Szücs Dávid megyei képviselőt, aki rendszeresen közbenjárt az ügyben és tartotta a kapcsolatot többek között a térség országgyűlési képviselőjével.  

A mérkőzést követően múltidéző fotókiállítás nyílt. Ágh Péter elmondta: ezen keresztül is megtapasztalható, hogy a Club maga mögött hagyott 48 esztendő alatt milyen közösségteremtő erővel bírt Vönöckön. -  Bízom abban, hogy a kisbusz jól es balesetmentesen szolgálhatja az utánpótlás szállítását, és szükség esetén más feladatokban is a csapat segítségére lesz – fogalmazott Ágh Péter, Észak- Vas vármegye országgyűlési képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában