Vép a Világ Közepe Fesztivál

2023.07.09. 08:30

Videó: Opitz Barbi rózsaszín szettben, latin életérzés és mulatós sztárok Vépen - fotógalériával

Tóth Kata

Fotó: Unger Tamás

Már bőven benne jártunk a szombat éjszakában, amikor sokat mutató miniruhájában a vépi színpadra lépett Opitz Barbi, akit a rajongói türelmetlenül vártak. Az Elengedem című legújabb szerzeményével az erőszakos exeknek üzent, utána elénekelte a La la la című dalt. Nem hiányozhatott a sorból a Túlélem, a Háborgó mélység és a jól ismert kedvenc, a Kicsit gizda. A 23 éves énekesnő az X-Faktor hatodik szériájának győztese. Még a tehetségkutató színpadán adta elő az Utánam a vízözönt, Poór Péter dalát – szombat este a vépi közönség is hallhatta az érzelmes slágert.

Az utóbbi hónapokban az énekesnő családi veszekedéseitől volt hangos a sajtó. Vépen a színfalak mögött kedves, közvetlen lány benyomását keltette. Előtte Sihell Ferry és Henna, a mulatós sztárok alapozták a hangulatot.

Minőségi, temperamentumos latin zenét és életérzést varázsolt a színpadra az Intermezzo Latin Club – Fekete Linda és zenésztársai a mulatós szekció előtt teremtettek hamisítatlan fiesta hangulatot a partisátorban.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában