Hatvan diák

2023.08.03. 13:07

Az idén is népszerű a répcelaki Alkot-Lak egyhetes tábor

Kézműveskedés, filmek, tematikus foglalkozások és mozgás – ezeket is kínálja a gyerekeknek az évek óta népszerű Alkot-Lak tábor a művelődési ház szervezésében. Mintegy hatvan, jobbára alsó tagozatos diák népesíti be az épületet hétfő óta.

Tóth Katalin

Csoportképen a részt vevő diákok

Forrás: Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár

Hétfőn Csorba Kitti kutyakiképző érkezett a gyerekekhez. A tréner beszélt nekik a felelős állattartásról, a kutyagondozásról. Délután kézműves és sportfoglalkozás, filmnézés szerepelt a programlehetőségek között. A kedd reggeli tornával kezdődött. Átmozgatták a gyerekeket, akik utána quadoztak az épület melletti füves részen. 

Délután dinoszauruszos előadás kötötte le őket, és aki akart, kézműveskedhetett vagy filmet nézhetett a nagyteremben, sorolta Boros András, a művelődési ház igazgatója. És folytatta: szerdán délelőtt a sportcsarnokban akadályversenyen vettek részt a táborozók. Délután ellátogattak a répcelaki tűzoltóságra, ahol a tűzoltóautókkal ismerkedtek. Csütörtökön pedig az eSport Szombathely Egyesület csapata látogatott el hozzájuk. Tagjaik beszéltek az e-sport lényegéről. Játszhattak és Virtuális Valóság (VR)-szemüveget is kipróbálhattak a gyerekek. Pénteken a tervek szerint a Répce-partra látogatnak – botanikus vendégek segítségével ismerkednek a Répce-part növényeivel, állataival. A pénteket délután közös buli zárja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában