Előzetes

2023.08.10. 07:00

Gyerekparadicsommá válik a hétvégén az egyik vasi falu

Óriáscsúszda, légvárak, élő csocsó, vizes játékok, dottó és zenés programok várják a séi gyerkőc fesztivál és falunap résztvevőit a hétvégén.

Tömböly Ágnes

Felhőtlen kikapcsolódást nyújtott a gyerekeknek tavaly is a séi fesztivál

Forrás: VN-archív

Számtalan szórakozási lehetőséget kínál a séi gyerkőc fesztivál és falunap augusztus 12-13-án. A medencében csónak-vízihenger-gömböt, a szárazföldön fakörhintát, a nagy játszóház játékait és különféle légvárakat, csúszdákat próbálhatnak ki a vállalkozókedvű gyerekek. Szombaton 11 órakor habparti, 16.15 órakor pedig a Szamóca bábszínház előadása ígér remek kikapcsolódást. Emellett főzőverseny, e-sport, airsoft-, erős ember, mixer-bemutató és Nagy Jonathan bűvész műsora is színesíti a programot. A séi Csillagvirág Citerazenekar, Komonyi Zsuzsi és az Uniqum zenekar szintén színpadra áll.

Vasárnap 16 órától "Inci-finci - nagy nyári csobbanás" címmel interaktív játékra, majd lovas- és kutyabemutatóra invitálnak. Este fellép a Batyi Fusion, a sztárvendég pedig 21 órakor a Groovehouse lesz.

A két nap során dottó is járja a települést: a séi önkormányzat közösségi oldalán közzétett plakáton nemcsak a megállóhelyeket lehet megtalálni, hanem a falunap és a gyerkőcfesztivál részletes programját is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában