Helyi közélet

2023.08.11. 06:24

Legyen-e görpálya?

Legújabb beruházási tervével a fiatalokat célozza meg a városvezetés. Az érintettek online űrlap kitöltésével mondhatják el véleményüket arról, szeretnék-e és használnák-e a gördeszkapályát, ha az önkormányzat felújíttatná a meglévő eszközöket.

Polgár Patrícia

Az önkormányzat a tervek szerint a sporttelepen található aszfaltos kézilabdapályán, a már meglévő néhány elem felhasználásával (és felújításával) alakítaná ki a pályát. Ennek költsége az eszközök számától függően 3,5 és 10 millió forint közé tehető – derül ki az önkormányzat közleményéből. Az igények felméréséért az önkormányzat közvéleménykutatást kezdeményezett a helyi fiatalság körében. Az ifjúság a helyi televízió közösségi oldalán közzétett űrlapon fejezheti ki véleményét, melyhez fotókat is mellékeltek a meglévő eszközökről. 

Az alábbi kérdést tették fel: „Lenne-e rá igényetek és használnátok-e, ha a város építtetne egy görparkot a képeken látható elemek felhasználásával?” Három válaszlehetőséget adtak meg: „Igen, rendszeres használója lennék a gördeszkaparknak”, „Nem, soha sem használnám” és „Igen, támogatom a létesítését, időnként használnám.” A Répce Tv Instagramon közzétett szavazásra is több alkalommal lehetőséget biztosít, augusztus 22-ig. A képviselőtestület a válaszok alapján augusztus 24-i ülésén hozza meg döntését a pályáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában