56 elsős

2023.08.31. 08:17

Teljessé vált a jövőre 30 éves celli katolikus iskola: tanévnyitó tankönyvosztással

Giczi Sándor

A legifjabbak

Fotó: Giczi Sándor

Szerda délután tartotta meg tanévnyitóját a celldömölki Szent Benedek Katolikus Általános Iskola. A rendezvényen megjelent Fehér László polgármester, Majláth Tihamér atya, az iskola lelkésze, valamint a történelmi egyházak képviselői. 

Tanévnyitó: igazgatói köszöntő
Forrás: Giczi Sándor

Czupor Attila igazgató köszöntője elött Fehér Norina, Kóbor Levente, Király Nina 1.a. osztályosok, valamint Nyéki Emma, Szakály Tímea és Vravuska Boglárka versmondással köszöntötték a megjelenteket. Czupor Attila először az 56 leendő elsős kisdiákot üdvözölte, kiemelve, hogy maradjanak továbbra is érdeklődők, kíváncsiak, kérdezzenek bátran a tanító néniktől - ők alig várják, hogy elmondhassák mindazt, amit az iskola tanuláshoz, a fejlődéshez szükséges. Továbbá megnyugtatta őket: a játék sem maradt az oviban, itt is sokat lehet játszani, mozogni. 

Kiosztották a tankönyveket
Fotó: Giczi Sándor

Czupor Attila kiemelte: a jövőre a 30. születésnapját ünneplő iskola az idei tanévben teljessé vált. Az akkor induló 21 diákból mára 345 lett, az egy osztályból immár 16. Az igazgató köszöntője után az 1.a-ból Kemendi Zsóka, Farkas Eliza, Papp Fruzsina és Hollósy Márton, az 1.b-ből Finta Marcell, Kovács Flóra, Lábos Áron és Tarczi Lizett mondtak verset. A tanévnyitó végén a tanulók osztálytermükbe vonultak, ahol megkapták a tankönyveiket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában