Rémes emlék marad örökre

2023.09.26. 10:03

Borzasztó: egy kislány szájába fúrt lyukat a fogorvos Vas vármegyében - fotóval

Édesanyja alig akart hinni a szemének.

Vaol.hu

Kiemelt képünk illusztráció!

Forrás: Pexels

Nyáriné Németh Anett hétfő délután vitte el ötéves kislányát, Biankát fogorvoshoz Őriszentpéterre. A kezdetben bizalomgerjesztő szituációból azonban hamar rémálom lett: a kislány szája belülről megsérült, szinte átlyukadt - kezdte cikkében a Bors.

– Bementünk, és a Doktor úr leültetett minket. Biankát ölbe kellett vennem, a kezét lefogni, feje a vállamon szorítva. De hátulról is fogta a fejét egy idősebb hölgy, gondolom, az asszisztens. Kicsit remegett a Doktor úr keze, de gondoltam, mi baj lehet? Tapasztalt orvos...

– mesélte az édesanya a Borsnak, aki elmondta, az orvos először a kezén mutatta meg, hogy mit fog csinálni, majd amikor belekezdett a kezelésbe, a kislány felkiáltott fájdalmában, és sírva is fakadt.

Bianka ezután öblített és kiköpött valamit a szájából, ami előtte nem volt benne, de nem engedte meg az édesanyjának, hogy megnézze a sebet.

A kis Bianka szájában konkrét lyuk keletkezett
Forrás:  Bors / Olvasói fotó

Amikor hazamentek, a kislány szája megdagadt, és olyan fájdalmai voltak, hogy enni sem tudott.

– Akkor láttam, hogy szedi ki a húsdarabokat a szájából. Megnéztem neki, és majdnem én is rosszul lettem – tette hozzá az anyuka, aki az ügyeletre vitte kislányát, ahol három orvos mondta neki, hogy valószínűleg a csiszoló okozhatta a sérülést.

– Még ha el is mozdítja a fejét, akkor sem tud ekkora lyukat „készíteni” egy orvos. De nem mozdult meg a kislányom, le is volt fogva. Bejelentettem az ügyet két helyre is, de választ még nem kaptam. A fogorvossal azóta még nem találkoztunk, hétfőn megyünk hozzá újra

– mondta Anett.

A lap megkeresett egy fogorvost is, aki azt mondta, hasonló balesetek történhetnek, amikor kisgyerekeket kezelnek, hiszen a fájdalom miatt elránthatják a fejüket.

Pont olyan helyen is van a seb és úgy is néz ki, mintha valóban figyelmetlenségből belefúrt volna az orvos. De ez megeshet gyerekeknél – árulta el a szakember. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában