Méhésznap

2023.09.16. 17:52

Jubileumi méhésznap Sárváron - Virággal köszöntötték Magyarország mézkirálynőjét

Ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület jubileumi, XV. méhésznapja a város főterén. A 99 éve alakult egyesület 30 éve szervez hasonló szakmai rendezvényeket.

Benkő Sándor

Fotó: Benkő Sándor

A fennállásának 99. évfordulóját ünneplő Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület tartott méhész napot Sárváron a Posta téren. Az újjáalakulásának 30 évfordulóján, XV. alkalommal rendeztek szakmai napot. Délután a mazsorettek, és a meghívott mézlovagrendek képviselői vonultak fel a megnyitó helyszínére, ahol Makrai Attila, az egyesület elnőke, és dr. Máhr Tivadar alpolgármester, az egyesület tiszteletbeli tagja köszöntötte a résztvevőket, és a vendégeket. A színpadon virággal köszöntötték Borszéki Viktóriát, Magyarország 2023-as mézkirálynőjét, aki beszéde után minden lovagrend zászlajára feltűzte a sárvári méhésznap szalagját. A téren minden a méhekről, és a mézről szólt ezen a szép szombati napon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában