Boldog délután

2023.09.18. 12:40

Osztálytalálkozó: 60 éve ballagtak a kemenesmihályfai általános iskolában

A kemenesmihályfai általános iskola 1963-ban végzett tanulói augusztus végén találkoztak osztálytársuk, Fodor Attila tokorcsi rezidenciáján.

Vaol.hu

Egy boldog délután - 60 éves osztálytalálkozó

Fotó: VN

A kemenesmihályfai általános iskola 1963-ban végzett tanulói augusztus végén találkoztak osztálytársuk, Fodor Attila tokorcsi rezidenciáján.

A 35 fős osztályból tízen sajnos végleg távoztak, heten egészségügyi okoból maradtak távol, tizennyolcan viszont – jónéhány hozzátartozóval kiegészülve – eljöttek. Nagy boldogság volt számukra, hogy a 94 éves szeretett igazgató úr, Hegyi Dániel – Ildikó leánya társaságában – megtisztelte az osztályközösséget. Egyenként üdvözölte a jelenlévőket, meghatódva idézte fel a kezdeteket és remek humorával, szakértelmével most is elkápráztatta egykori diákjait. Köszönet a szervezőknek és segítőknek a nagyszerű helyszínért, a finom ebédért, a remek hangulat megteremtéséért. 

A lelkes csapat a képen balról jobbra: Fischer Ernesztin, Kiss Rózsa, Szabó Gyöngyi, Sebestyén Sára, Szabó Katalin, Gyimesi Attila, Kun Margit, Zámbó Kálmán, Saly Mária, Vikmon László, Hegyi Dániel, Dobson Éva, Faragó Irén, Horváth Zsuzsa, Fülöp Olga, Ősze Éva, Szabó Géza, Szabó Erzsébet, Fodor Attila. Azt is megbeszélték: egy év múlva újra találkoznak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában