Gasztronómia

2023.09.28. 15:45

Szombathelyre érkeznek a guruló gasztronómia legjobbjai - Food Truck Show a Fő téren!

Ki ne szeretne egyszerre egy igazi fesztiválhangulatban jót enni, és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Szeptember 29. és október 1. között újra Szombathelyre érkezik a Food Truck Show, ahol mindenki megkóstolhatja Magyarország legjobb street fodjait.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Fotó: Huszár Márk

Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen. A Food Truck Show-turné hamarosan Szombathelyre érkezik a Fő térre. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve sokadik alkalommal dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket.

A Food Truck Show rengeteg truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit! Nemzetközi felhozatalból sem lesz hiány. A jól megszokott street foodok mellett lehetőség lesz válogatni brazil, görög, amerikai, vagy spanyol ételekből egyaránt. Sőt, a gluténérzékenyeknek sem kell aggódniuk, hiszen velünk tart a Lili’s Truck is, akik teljesen gluténmentes kínálattal érkeznek. A gasztronómiai produkciót zenés-táncos történések is kiegészítik, az RM Acoustic, az Energy Tancklub, Peltzer Géza és a West Side Tse közreműködésével.

Truck lista:

Étel:

Corcovado Brazilian Restaurant, Lili’s Gluténmentes Truck, NEMO Fish & Chips, Che Che Burger, Pizz’Burger, Smokey Monkies BBQ, Meraki, Black Heaven Barbecue, Raclette by Lili

Ital:

Martini Fiero, Pop, Borkas, Costa Coffee, Kőszegi Sör

Desszert:

DreamSteam, Happy Churros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában