Helyi közélet

2023.10.12. 16:56

Fogyatékkal élők pályázhatnak

A Vas Vármegyei Éfoész Egyesülete idén második alkalommal hirdeti meg a Horváth Róbert Vas Vármegyei Önérvényesítő díjat. Az elismerést 18-40 év közötti értelmi fogyatékossággal élő emberek kaphatják meg.

Vaol.hu

A felhívás szerint, bárki jelentkezhet, aki kiemelkedő a sportban, szívesen alkot, eredményes az önérvényesítés területén, vagy sikeres a munkában. A jelentkezőknek azonban meg kell indokolniuk és írniuk: miben tehetségesek és miért alkalmasak az elismerésre.  A nevezés feltétele továbbá a jelentkezési lap és a hozzájárulási nyilatkozat kitöltése. A szöveget és a dokumentumokat november 24-ig kell elküldeni a -mailben a [email protected], vagy postai úton a 9700 Szombathely, 11-es huszár út 116. címre.  

Mint ismert, Horváth Róbert kiváló gyógypedagógus volt, tanár, szociális szakember, nevéhez köthető az Aranyhíd intézmény illetve a Micimackó Óvoda létrehozása is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában