Koszorúzás

2023.10.14. 21:42

Ha valaki koszorúzna a szombathelyi ünnepségen, szerdáig jelezheti

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója tiszteletére rendezett városi megemlékezésen a politikai pártok, a társadalmi és civil szervezetek képviselői helyezhetik el koszorúikat. Szerdáig lehet jelezni a szándékot.

Vaol.hu

A szervezők arról tájékoztatnak, hogy  amennyiben a politikai pártok, civil szervezetek koszorút kívánnak elhelyezni az 56-osok terén lévő Elesett Szombathelyi Nemzetőrök Emléktáblájánál, szándékukat
legkésőbb október 18. (szerda) 12.00 óráig az alábbi e-mail címen jelezhetik: [email protected] .Kérik, hogy az e-mailben jelezzék a szervezet pontos nevét, a
koszorúzó személyek nevét, titulusát.
A helyszínen lehetőség van még a koszorúzási listában szereplő, koszorúzó szervezetet képviselő személyekben történt változás bejelentésére.

A szervezők azt írták, hogy a rendezvény méltóságteljes lebonyolítása érdekében, aki a fenti határidőig koszorúzási szándékát nem jelentette be, az ünnepség lezárást megelőzően lehetősége van koszorúját elhelyezni. A koszorúzással kapcsolatban felmerült kérdésekre Kiss Viktória a +36 20/243-9235 telefonszámon tud részletes felvilágosítást adni - olvasható a város honlapján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában