Ezzel elérték a falut

2023.10.12. 19:25

Megújult az út harmadik szakasza a Vadása-tónál

Az önkormányzat önerőből újíttatta fel a Vadása-tó melletti út harmadik szakaszát. A beruházás közel 30 millió forintba került.

Tóth Judit

Kozma Zoltán tervező, műszaki ellenőr, Péterffy Krisztián és Boros-Horváth Nikolett kivitelezők, valamint Kránicz Ferenc polgármester

Fotó: Szendi Péter

Kránicz Ferenc polgármester lapunk érdeklődésére elmondta: a Vadása-tó melletti út első két szakaszát korábban a Magyar falu program támogatásából tudták rendbe tenni. Az első, futballpályáig tartó részt Őrimagyarósddal közösen újították fel, a második ütemben a parkolókig tudták elvégezni a munkát, amelyet most saját erőből folytattak mintegy 430 méteren. 

– A mostani felújítással elértük a falut, az első házig tudtunk új burkolatot csináltatni. Évekig gyűjtöttünk erre a beruházásra, amely nemcsak a helyiek, hanem a vendégek szempontjából is fontos. Még egy nagyjából 250 méteres szakasz vár felújításra a Fő útig, arra most nem volt fedezet, bízunk abban, hogy a jövőben arra is sor kerülhet – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában