Felhívás

2023.10.31. 17:10

Szombathelyi karrierexpó 25. alkalommal: a nyolcadikosokat várják november 8-án és 9-én

Idén jubilál a szombathelyi karrierexpó: november 8-án és 9-én immár 25. alkalommal várja a Vas Vármegyei kormányhivatal az általános iskolák nyolcadikos tanulóit a Vas Vármegyei Pályaválasztási és Képzési Kiállításra. Az ingyenesen látogatható esemény helyszíne ezúttal a Haladás Sportkomplexum lesz, írja honlapján a kormányhivatal.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A rendezvény az általános iskolák felső osztályos tanulói, pedagógusaik és szüleik számára nyújt információt a pályaválasztási döntéshez, tájékozódhatnak a vármegye képzési palettájáról. 
Idén már új helyszínen, a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban 36 standon közel ötven kiállító jelenik meg, így több mint 1000 négyzetméteren várják a Pályaválasztási és Képzési Kiállításra kilátogatókat (Szombathely, Rohonci u. 3.). Az autóval érkezők a sportkomplexum parkolójában díjmentesen parkolhatnak. 
A kiállításon a vármegye középfokú oktatási intézményein kívül jelen lesznek a térség nagyobb cégeinek a képviselő is, így lehetőség nyílik arra, hogy a fiatalok közelebbről megismerjék az egyes foglalkozásokat.
A családokra is gondolva november 8-án szerdán délelőtt 9 órától egészen 18 óráig, másnap, csütörtökön pedig 9 és 16 óra között várják a Pályaválasztási és Képzési Kiállításra kilátogatókat, amelyre látványos szakmabemutatókkal és pályaorientációs tanácsadással is készülnek a szervezők.
A rendezvény térítésmentesen látogatható, a helyszínre a kormányablakbusz is kitelepül, ahol az állampolgárok számos ügytípusban helyben intézkedhetnek.  
Murai Adrienn főszervező a rendezvényt érintő kérdésekben munkaidőben a 06 706831329-es telefonszámon áll az érdeklődők rendelkezésére.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában