Csapadékvíz-elvezető rendszer

2023.11.22. 13:01

Átadták a munkaterületet a sárvári Zuhogónál

Megtörtént a munkaterület átadása a sárvári Zuhogónál, ahol a belterület védelmét szolgáló csapadékvíz-elvezető rendszer megújításán dolgoznak az elkövetkezendő időszakban. A területet Kondora István polgármester és Szabó Zoltán alpolgármester is megtekintették.

Vaol.hu

Forrás: VN

Az Élhető Sárvár projektben valósul meg a Kertváros nyugati részén a belterület védelmét szolgáló csapadékvíz-elvezető rendszer megújítása. A Kertváros nyugati és délnyugati részeinek csapadékvizeit az Újmajori árok vezeti el, mely a befogadóba, a Gyöngyös-műcsatornába torkollik. A csatlakozás környezetében, a befogadó előtt egy zsilip és szivattyútelep épül. 

A kivitelezés befejezése jövő májusra várható – osztotta meg közösségi oldalán Kondora István, Sárvár polgármestere, aki beszámolt a városrészben tervezett további fejlesztésekről is: a térségben épülő kerékpárutakról, a Zuhogó utca útminőségének javításáról, a Flex Ungvár utcai parkolójának lezárásáról, az üzem zavaró hanghatásainak mérsékléséről, az ipari parkba vezető járdáról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában