Előadássorozat

2023.11.11. 17:39

Kalandorok az idősek klubjában, a szombathelyi Szent Anna Házban

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Szent Anna házban megtartották az idősek klubja előadássorozatának első részét Kalandozás a Világban címmel.

Merklin Tímea

Az első előadó Kardos Tamás fotóművész volt, aki Indonézia csodálatos egzotikus világát mutatta be, majd Vass Péter Bexter egyiptomi úti beszámolóját tekintették meg közösen.

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Szent Anna háza január 1-től indul teljes nyitva tartással (8-16 óra), várják Szombathelyről és a környékbeli településekről azokat, akik elmúltak 60 évesek és szeretnének egy aktív, jó társasághoz csatlakozni. Programjaik között szerepel az ülőtánc, énekkar, színjátszó társaság, snapszer és sakk klub, a keresztrejtvényfejtők, a kötögetők klubja. Programjaik között lesznek kalandorok és utazók beszámolói, egészségügyi és biztonsági-bűnügyi előadássorozatok. Jó időben közös kirándulásokat terveznek a Balatonra, Marizell-be.

Aki nem szeretne lemaradni a klubról és az ottani rendezvényekről, részt vehet az elő-regisztrációban –

a [email protected] címen lehet írni, és felveszik vele a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában