Hasított bükkfával

2023.11.24. 08:33

Megérkezett a segítség - Öt erdei köbméter tűzifát kapott az Alpokalja Nagycsaládos Egyesület

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. évek óta támogatja tűzifával a civil szervezetet. Idén öt erdei köbméter száraz, magas fűtőértékű méteres, hasított bükkfával támogatja a társaság a civil szervezetet, amelynek 102 család (3 vagy több gyermekes) regisztrált tagja van.

Vaol.hu

Forrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt.

"Már a látvány is szívet melengető, hatalmas segítség ez nekünk!" – mondta Görcz Csaba, az Alpokalja Nagycsaládos Egyesület elnöke a Szombathelyi Erdészeti Zrt. tűzifával megpakolt teherautójának érkezésekor. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Közösségi oldalán közzétett beszámolóból kiderül az is, az Alpokalja Nagycsaládos Egyesület székházában gázfűtés van. 

Forrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt. 

Az élelmiszer- és ruhaadományok tárolására, kiosztására szolgáló szobákban elég a temperáló fűtés, de a legtöbbet használt helyiségben, ahol a közösségi rendezvényeiket, a gyermek játszóházat és a foglalkoztatókat tartják, cserépkályhával fűtenek. Az elnök szerint az erdészettől kapott tűzifaadománnyal sokat spórolnak a fűtési szezonban, amiért nagyon hálásak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában