Változás

2023.11.16. 19:49

Megtartotta tisztújító közgyűlését a harmincadik jubileumát ünneplő Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

Polgár Patrícia

Forrás: VN/Polgárőr Egyesület

Az eseményen Kondora István polgármester, dr. Gulyás Ferenc rendőr ezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság vezetője, valamint Bedi Ákos, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke is részt vett. Varga Miklós, az egyesület elnöke a köszöntő után elmondta: a tisztújító közgyűlést azért kellett összehívni, mert az elnök és az elnökségi tagok megbízása december 7-én lejár. 

A jogszabályoknak és az alapszabálynak megfelelően ezért elnököt és elnökséget kell választania a megjelent tagságnak. A rendes éves közgyűlésre, a 2023-as évi beszámolók meghallgatására és elfogadására pedig a jövő év tavaszán kerül sor. A napirendeket megelőzően dr. Gulyás Ferenc ezredes elmondta: a hónap elején tért vissza Sárvárra és úgy érezte, személyesen kell megköszönnie a munkájukat. 

Az első napirendi pontban Varga Miklós ismertette és felsorolta a 2023-as évben elvégzett feladatokat és köszöntötte a mai napig is polgárőrként tevékenykedő alapító tagokat. Bedi Ákos, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke és Kondora István polgármester szólt: ugyancsak az egyesület tevékenységét méltatták. A polgármester biztosította a tagságot az önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatásáról. 

Aztán az egyesület elnöki posztjának betöltéséről szavazott a tagság: Varga Miklóst egyhangúlag újabb öt évre bízta meg az egyesület vezetésével. Az elnökhelyettesek is maradtak: Csempesz Gyula, Kovács Ferenc, Varga Károly. Az egyesület titkára továbbra is Csempesz Gábor. A vezetőség tagjai ezentúl: Némethné Cseh Margit, Horváth Imréné, Mörcz József, Péntek Róbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában