Télapó itt van

2023.12.04. 16:48

"Az égből szállt le" a Mikulás Sorkikápolnán - fotók

Mintha az égből szállt volna le, egy rakodógép villájára erősített feldíszített ládikóban állva kereste fel a sorkikápolnai gyerekeket a Mikulás vasárnap.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN

Van, ahol hintón, máshol motorral, autóval érkezik a Nagyszakállú. Sorkikápolnán rendhagyó Mikulás-járást szerveztek Mező Gábor polgármester ötletének köszönhetően vasárnap. Egy mezőgazdasági rakodóval, Manitouval járta körbe a kisgyerekes családokat a Mikulás: a munkagép villájára erősített ládikóban, mintha az égből szállt volna le a kicsikhez, hogy átadja az önkormányzatnál gondosan összeállított ajándékot. Tátott szájjal fogadták az apróságok a Mikulás látogatását, akit Mező Gábor kísért.

Forrás: VN

Megtudtuk, az idén született gyerkőcök 100 százalékos, tartósítószer- és cukormentes gyümölcslevelet kaptak, a nagyobbak csomagjába finomabbnál finomabb édességek kerültek.  

A település közösségi oldalán köszönetet mondtak Dankovits Dánielnek, aki a programhoz az önkormányzat rendelkezésére bocsátotta a munkagépet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában