Helyi közélet

2023.12.15. 15:00

Az én mozim – díjak Szentgotthárdon

Az én mozim címmel rajzpályázatot hirdettek a városban a helyi filmszínház fennállásának 110 éves évfordulójához kapcsolódva.

Tóth Judit

A pályázat eredményhirdetését a közelmúltban tartották meg, három kategóriában osztottak ki díjakat a legjobb alkotásokért. A felsősök között első helyezést ért el Nagy Brigitta, második lett Benczik Márk, a harmadik pedig Soós Cecília. A 3–4. osztályos kategória nyertese Kovács Annabella, második helyezettje Simon Ariana, harmadik helyezettje pedig Mikos Borka és Dömötör Bálint lett. Mindannyian a Szent Gotthárd Általános Iskola tanulói. Az 1–2. osztályosok között első helyezést ért el Lovenyák Loretta (Szent Gotthárd Általános Iskola), második lett Demeter Luca (Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola), harmadik pedig Mikos Blanka (Szent Gotthárd Általános Iskola). Nyereményünk Szentgotthárd Város Önkormányzata jóvoltából egy-egy papír-írószer ajándékutalvány, illetve a filmszínháznak köszönhetően egy-egy mozijegy volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában