Megkérdeztük

2023.12.15. 12:43

December végén távozik a Markusovszky-kórház gazdasági igazgatója

Negyvennégy éve az egészségügyben dolgozik gazdálkodási-pénzügyi területen, 24 éve a Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház gazdasági igazgatója Csuka Lajosné, akiről a napokban elterjedt: év végével megszűnik a munkaviszonya. Az érintettet telefonon kerestük, igaz-e a hír.

Tóth Katalin

Csuka Lajosné

Forrás: VN-archív

– Nagy Lajos főigazgató úrral már év elején egyeztettem: megállapodtunk, hogy év végével befejezem a munkámat. Az év közbeni szervezeti változásokat, mint a védőnői szolgálat Markusovszky-kórházhoz való integrálása és a kórház műszaki üzemeltetése működtetésének átadása még a legjobb tudásom szerint elvégeztem. November elején elküldtem a felmondási kérelmemet az országos kórházi főigazgatónak, amit jóváhagyott december végével. Rendkívül jó szájízzel, a hátam mögött sok sikerélménnyel fejezem be a munkát. Ez úton is köszönöm főigazgató úrnak és munkatársaimnak a sok segítséget – zárta szavait a gazdasági igazgató.

Portálunk 2021 januárjában készített hosszabb interjút Csuka Lajosnéval.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában